Search

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 10 Ιουλίου

Ο Δίας στους Διδύμους κάνει όψη εξαγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό! Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά και καλοπροαίρετα άτομα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας δράση. Ευνοούνται επαγγελματικές και επιχειρηματικές συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ 

Η επικοινωνιακή διάθεση των προηγούμενων ημερών θα συνεχίσει και μέσα σε αυτή την εβδομάδα και είναι αλήθεια ότι το πρόγραμμα σας θα εξακολουθεί να είναι γεμάτο δραστηριότητες, συναντήσεις κι επαφές.

Μη διστάσετε να δείξετε τα συναισθήματα σας και την ευάλωτη πλευρά σας, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ήμερες να κάνετε μια γνωριμία που με κάποιο τρόπο θα λειτουργήσει θεραπευτικά για εσάς.

Η εξωστρέφεια τώρα απογειώνεται και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Δώστε μεγάλη σημασία στις συζητήσεις και στις επαφές που κάνετε τώρα, γιατί θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και θα σας δώσουν τις απαντήσεις που ζητάτε. Να θυμάστε ότι οι συνειδητοποιήσεις αυτών των ημερών θα είναι πολύτιμες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης έχει ήδη κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει ενέργεια, ζωντάνια, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Σας κάνει πιο τολμηρούς και θαρραλέους και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να πάρετε πρωτοβουλίες. Είναι η στιγμή που θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζατε και μπορεί να φτάσετε ακόμα και στα άκρα για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Προσπαθήστε να ελέγξετε λοιπόν αυτές τις παρορμήσεις σας και μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξη.

Επιπλέον, θα ανακτήσετε την αυτοεκτίμηση σας και θα συνειδητοποιήσετε σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε χρόνο κι ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο προσκήνιο και αυτή την εβδομάδα αφού φιλοξενείτε τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Ημέρες εξελίξεων κι έντονης κινητικότητας στην ερωτική σας ζωή και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Θα έχετε την υποστήριξη και την καθοδήγηση ενός φιλικού προσώπου και αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοεκτίμηση σας.

Επαφές και συζητήσεις που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Είναι λοιπόν εξαιρετικές ημέρες για να επικοινωνήσετε, να βγείτε ραντεβού ή για να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας σε ένα πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε μια φάση εσωστρέφειας κατά την οποία προσπαθείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κατανοήσετε τα συναισθήματα ή να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.  Οι φίλοι και οι παρέες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τώρα για εσάς, αλλά στις 11/06 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να συγκρουστείτε με ένα πρόσωπο ή να εμπλακείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού.

Μείνετε μακριά από ίντριγκες ή ριψοκίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε ανείπωτα συναισθήματα ή σκέψεις που τόσο καιρό κρατούσατε κρυμμένες.

ΛΕΩΝ

Η εξωστρέφεια και η επικοινωνιακή διάθεση συνεχίζεται. Ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε καταστάσεις που μπορεί να σας είχαν πληγώσει.

Ωστόσο, αν ανήκετε στους Λέοντες των πρώτων ημερών, είναι πιθανό να έχετε εντάσεις και συγκρούσεις που καλείστε να διαχειριστείτε χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας.

Είναι επίσης πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις που θα σας ταρακουνήσουν ή να έρθετε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις που αφορούν την εξέλιξη μιας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και εξακολουθούν να σας πιέζουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες, το θετικό νέο για εσάς είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου.

Θα νιώσετε πιο ζωντανοί και πάνω απ’ όλα έτοιμοι να μπείτε σε νέες περιπέτειες και να αποκτήσετε καινούριες εμπειρίες. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, να οργανώσετε ταξίδια και να αναζητήσετε τρόπους που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα.

Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπουν στη ζωή σας πρόσωπα τα οποία θα δώσουν ένα καινούριο νόημα στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να πάτε επιτέλους παρακάτω.

Θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε ίντριγκες ή ακόμα και σε παράνομες καταστάσεις.

Είναι επίσης πιθανό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σε μια σχέση ή να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας ή ανασφάλειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πιθανό  να υπάρξουν συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται μια σχέση να οδηγηθεί ακόμα και σε ρήξη μιας και θα είναι δύσκολο να γίνουν συμβιβασμοί.

Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική αυτής της όψης για να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα σε μια σχέση, αλλά προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να λειτουργήσετε με ψυχραιμία και διπλωματία.

Κατάλληλη ευκαιρία για να εκμυστηρευτείτε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας ή για να θίξετε ζητήματα που θεωρούσατε ταμπού έως τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας κάνει να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και να πιστέψετε ξανά ότι αξίζετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να δείξετε ο ένας στον άλλον την ευάλωτη πλευρά σας.

Όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τώρα και θα φωτιστεί η αλήθεια για τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να ανοιχτείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετοί από εσάς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να βρείτε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα, επομένως θα είναι δύσκολο να αφεθείτε στον έρωτα ή να εστιάσετε στις σχέσεις σας.

Μάλιστα, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, θα τονώσει τη σεξουαλικότητα και θα σας κάνει ακαταμάχητους. Ετοιμαστείτε λοιπόν για παθιασμένες ερωτικές ιστορίες, αλλά ταυτόχρονα για ίντριγκες, χειριστικές συμπεριφορές και καταστάσεις που μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να βγουν εκτός ελέγχου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αφήσετε πίσω όλα όσα σας πλήγωσαν και θα νιώσετε την επιθυμία να ανοίξετε την καρδιά σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα απαλύνει τις πληγές σας.

Το κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι τεταμένο και είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αφού μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα πυροδοτήσουν έντονες αντιδράσεις.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όμως τη δυναμική αυτών των ημερών για να αποδεσμευτείτε από τοξικές καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

Το μεγαλύτερο σας αίτημα αυτές τις ημέρες είναι να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και γι’ αυτό τον λόγο θα επενδύσετε σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας καθησυχάζουν και δεν σας προσθέτουν επιπλέον άγχη.

Δεν είναι  η κατάλληλη ημέρα για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο γιατί μπορεί να απογοητευτείτε.

Τις επόμενες όμως ημέρες, θα υπάρξει περισσότερη κατανόηση κι ενσυναίσθηση και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να επικοινωνήσετε σε βάθος ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή.

Μοιραστείτε το