Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της δυναμικότητας. Ουσιαστικές προσεγγίσεις θα γίνουν τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για αναγέννηση συναισθηματική και πρακτική. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα είναι εποικοδομητικές, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα θα οδηγήσουν σε βελτίωση.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, η αυτοπεποίθηση θα δώσει την ώθηση για δυναμικές προσεγγίσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε σχέσεις κύρους και εξουσίας.

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Απριλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, θα πρέπει να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις, οι ενέργειες και οι αντιδράσεις τους θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Θα υπάρξει η διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι νέες ευκαιρίες θα αξιοποιηθούν με αμεσότητα, στην άκρη μένουν οι δισταγμοί.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό πρωτοποριακό θα κάνει τον τρόπο σκέψης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αλλαγή, στη μεταρρύθμιση, στην καινοτομία. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες, θα έχουν δυναμικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ουσιαστική και γρήγορη αλλαγή.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω αποκαλύψεων και παρασκηνίου που έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν.

Οι εμπορικές συναλλαγές που θέλεις να προωθήσεις μπορεί να βρουν εμπόδια ή καθυστερήσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις να μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει στις συμφωνίες καθώς θα χάσεις το μέτρο και το δίκιο σου.

Φρόντισε να μην είσαι συγκρουσιακός με το ταίρι σου καθώς κάθε κουβέντα θα παίξει ρόλο στη σχέση σας και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέα γνωριμία ή να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα απογειώσει τη νευρικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά συναισθηματικές και υλικές ανάγκες και μπορεί να εγκλωβιστείς εγωκεντρικά σε αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να δώσεις σημασία στο τι θέλουν οι άλλοι. Πρόσεχε γιατί αυτή η συμπεριφορά θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Οικονομικές συζητήσεις μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες απλά και μόνο γιατί εγκλωβίζεσαι σε εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις να κερδίσεις χωρίς να σκεφτείς τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή σε συγκρούσεις με συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση.

Ένταση μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου πού θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη μέρα για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και να περάσετε όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου και να σε απογειώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ο εγωισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον που κινείσαι καθώς δείχνεις ένα εξουσιαστικό πρόσωπο που δεν αρέσει στους γύρω σου. Το απόγευμα οι εμμονές και η επικριτική διάθεση δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα μπορεί να σε απογοητεύσουν και δεν θα διστάσεις να επιδιώξεις να επιβληθείς θεωρώντας ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Φρόντισε να κυριαρχήσει έναντι των φόβων και των ανασφαλειών σου καθώς αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.

Οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώριο για να είσαι αντικειμενικός με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα στη σχέση και απομάκρυνση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς στο φλερτ καθώς η κακή σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε κάτι καινούργιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν ζητήματα του παρελθόντος ή αναμνήσεις. Πρόσωπα επιστρέφουν για να σου χαρίσουν όμορφες στιγμές και να περάσεις μία βραδιά συζητώντας και αναπολώντας τα παλιά που θα σε ικανοποιήσει.

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει είναι εμφανέστατα και στον επαγγελματικό στίβο για αυτό και δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όταν χρειάζεται. Δείξε προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν τους στόχους σου και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό.

Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν ένταση και μπορεί να σε οδηγήσουν να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να μην επενδύσεις συναισθηματικά γιατί μπορεί να φύγει το ίδιο ξαφνικά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον σου που μπορεί να τα πληγώσεις. Προσοχή γιατί οι υπερβολές δεν αφήνουν περιθώριο για ηρεμία και ισορροπία σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου και αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε απογοητεύσουν. Σκέψου όμως ότι και η δική σου συμπεριφορά δεν αποκλείεται να μην είναι η πρέπουσα για αυτό φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες.

Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στο ταίρι σου χωρίς να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου καθώς αυτό είναι που θα οδηγήσει σε κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέψεις σε νέα γνωριμία να μπει στη ζωή σου αφού η διάθεσή σου δεν είναι η κατάλληλη για να ανταλλάξεις απόψεις και να απολαύσετε στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να προβληθείς και να έρθεις πιο κοντά στην κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και δημιουργούν τις συνθήκες για να σε βοηθήσουν, φρόντισε να περιορίσεις την απολυτότητα και τον εγωισμό που θα ενοχλήσουν.

Είναι πιθανόν να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες σε επαγγελματικό επίπεδο, φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στα θέλω και τον υποκειμενισμό δυσαρεστώντας τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Προσοχή σε ανατροπές σε ότι αφορά συνεργασίες εμπορικής φύσεως που μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη.

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω πιθανές κόντρες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και να σε προβληματίσει με τις υποσχέσεις και τις προτάσεις που έχει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις την ημέρα σου με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να δημιουργήσουν την αίσθηση της ασφάλειας που χρειάζεται στη ζωή σου. Προσοχή σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν κόντρες και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργώντας εντάσεις.

Οι διαφωνίες με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο θα κυριαρχήσουν σήμερα για αυτό φρόντισε να είσαι ψύχραιμος σε αυτά που σου προτείνουν. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί να επιβάλει τη δική του άποψη, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να δείξεις κατανόηση για πιθανές ανάγκες και σκέψεις που έχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και η ανάγκη να απομονωθείς από όλους δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις πιθανές νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που θα βρεθείς. Είναι σημαντικό να σκεφτείς ρεαλιστικά και να αφήσεις τους φόβους σου μακριά από σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις θα σε προβληματίσουν σήμερα καθώς φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις πιθανά αιτήματα που έχεις. Οι κινήσεις που θα κάνεις μπορούν να αποδώσουν αρκεί να απεγκλωβιστείς σε από την καχυποψία και τον εγωκεντρισμό.

Ξαφνικά ζητήματα με το ταίρι σου ανατρέπουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί και μπορεί να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά και σε αναστατώνουν, φρόντισε να αξιοποιήσεις τις στιγμές για να περάσεις μοναδικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην οικογένεια και το σπίτι. Είναι μια μέρα που θα θέλεις να μείνεις μέσα και να προσφέρεις αγάπη στους οικείους σου. Η διάθεσή σου θα είναι ευμετάβλητη κι έτσι μαζί με την αγκαλιά θα βγάλεις και μερικά παραπονάκια. Αν ενοχληθούν τα κοντινά σου πρόσωπα είναι γιατί δεν έχουν δει την τρυφερή πλευρά σου, οπότε μη τους παρεξηγείς. Στα αισθηματικά έχεις εύνοια και βλέπεις ότι το ταίρι σου ανταποκρίνεται στα θέλω σου. Νιώθεις ζεστασιά μαζί του και έρχεστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Σε αυτό θα βοηθήσει μία έξοδος για διασκέδαση που θα του προτείνεις ώστε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την καθημερινότητά σου και όλα αυτά που σε κουράζουν. Γεγονός είναι όμως ότι δεν είσαι αντικειμενικός και μπορεί να έχεις επιπλέον απαιτήσεις από τους γύρω σου, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις ότι δεν σου αρέσει στο εργασιακό περιβάλλον, όμως δεν πρέπει να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που ικανοποιούν εσένα γιατί θα προκαλέσεις ένταση και προστριβές με τους συναδέλφους σου. Δείξε διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να κερδίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που σας γεμίζουν χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να γνωρίζεις αιφνιδιάστηκα μέσα από τον φιλικό περίγυρο νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να απογοητευτούν από τη στάση σου καθώς φαίνεται να φανατίζεσαι με τις απόψεις σου και να προσπαθείς να τις επιβάλεις με απόλυτο τρόπο. Συγκράτησε την ορμή σου για να μην υπάρξουν αχρείαστες εντάσεις.

Η απολυτότητα που σε διακατέχει στις επαγγελματικές σου επιλογές δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συνομιλίες και συζητήσεις με τους ανωτέρους σου. Μην οδηγείς την όποια κατάσταση στα άκρα καθώς αυτό τελικά μόνο εις βάρος σου θα να λειτουργήσει.

Η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου μπορεί να ενοχλήσει και να οδηγήσει στην απομάκρυνση του. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο για να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, είναι σημαντικό να νιώσεις ότι μπορείς να έχεις σταθερότητα στη ζωή σου γιατί αυτό σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ξεφύγεις από τις οποίες ανασφάλειες. Οι αμφιβολίες όμως είναι υπαρκτές και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι αν δεν το διαχειριστείς.

Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που δεν σε ευνοούν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που παρασκηνιακά θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Αξιολόγησέ τη διαίσθησή σου η οποία μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για να αποφύγεις τις παγίδες.

Δεν αφήνεις περιθώριο στο ταίρι σου να σε πλησιάσει καθώς η ανασφάλεια εντείνεται και σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποιο είναι το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέα γνωριμία καθώς οι φοβίες και τα απωθημένα κυριαρχούν.

Μοιραστείτε το