Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, το συναίσθημα θα καθοδηγεί τις ενέργειες και τις αποφάσεις. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, ωστόσο σε ζητήματα που πρέπει να δοθούν μόνιμες και οριστικές απαντήσεις, απαραίτητο θα είναι το ένστικτο να συνδυαστεί με τη λογική. Ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αντικειμενικός και ρεαλιστικός, αναγκαίο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τον ορθολογισμό.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο ώριμες θα κάνει τις σκέψεις, τα ρίσκα θα είναι σκεπτόμενα και πολύ καλά μελετημένα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοσυγκράτηση, εσωτερική πειθαρχία, οι βλέψεις θα είναι εφικτές. Όσοι αναζητούν νέα εργασία ή χρειάζονται υποστηρικτές για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα βήματα τους, θα καταφέρουν να συναναστραφούν με τα σωστά άτομα που θα τους βοηθήσουν ηθικά και πρακτικά.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ευκαιρίες που σου δίνονται για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος είναι ιδανικές για αυτό καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο συναισθηματισμός σε οδηγεί στην οικογένεια και σε στιγμές που μπορείς να απολαύσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν και μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει καθώς ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς σε βγάζουν από το αδιέξοδο. Θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, έχεις όμως την αποφασιστικότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στη σχέση ενισχύει τον συναισθηματισμό και το πάθος που μπορεί να δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον αισθησιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεσαι μέσα στην ημέρα στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να νιώσεις ότι είσαι ασφαλής. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να γίνουν πληγές που θα σε οδηγήσουν στο να γίνεις απόλυτος και συγκρουσιακός μαζί τους.

Η ημέρα είναι ιδανική για να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις καθώς ξέρεις τι θέλεις και τι αξίζεις. Μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό και να συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που έχουν τη διάθεση να ακούσουν και να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις σου.

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε ότι σε απασχολεί από το παρελθόν επηρεάσει τη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να νιώσεις ότι μπορείς να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που σου δείχνει ενδιαφέρον καθώς σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Ο συναισθηματισμός εντείνεται και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αιφνιδιαστικές ευκαιρίες μπορεί να σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς έρχονται για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση των πολλών υποχρεώσεων και να σου δώσουν σημαντικές διεξόδους. Μπορείς να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που έχουν σημαντικό ενδιαφέρον και μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να σε ωθήσει στο να αξιολογήσεις τι πραγματικά θέλεις από ένα σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ανάγκη να περάσεις όμορφα κυριαρχεί και για αυτό θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου και να δημιουργήσεις ευχάριστη ατμόσφαιρα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αιφνιδιαστικές προσκλήσεις μπορεί να απογειώσουν το κέφι και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Έχεις την αισιοδοξία για να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να είναι πρωτότυπες σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δείχνεις διορατικότητα και αυτό σε οδηγεί να ρισκάρεις. Η θετική στάση που έχει στα πράγματα θα εντυπωσιάσει στο επαγγελματικό περιβάλλον και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης που θα σε περιβάλλει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις ένα μοναδικό πλαίσιο αισθησιασμό και πάθους στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος καθώς γοητεύεις με τον δυναμισμό και τη λάμψη σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε απασχολήσουν και να επηρεάσουν σημαντικά τη διάθεσή σου. Μην επιτρέψεις να σου δημιουργήσουν άγχος και αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Δεν αποκλείεται να δώσεις οριστικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν. Έχεις όμως τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις που μπορεί να είναι πρωτότυπες όμως θα είναι μεθοδικές και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου. Οικονομικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά το εισόδημά σου.

Ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται μοναδικά και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση σου που μπορεί να απογειώσει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει αιφνιδιαστικά και να σε αναστατώσει προσπαθώντας να μπει και πάλι στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο τις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς σε κάποιο περιβάλλον που μπορεί να απογειώσει το κέφι σου και να λειτουργήσει ευεργετικά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις καθώς για εσένα είναι σημαντικό να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις και θεωρείς ότι μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσοχή στην αδιαλλαξία και στην απολυτότητα που δεν θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις αυτά που σκέφτεσαι.

Έχεις την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί αρχικά να φαίνονται βαρετές όμως τελικά θα φτιάξουν τη διάθεση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από επαγγελματικές παρέες μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα σε ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο μπορείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις για πιθανά θέματα που σε απασχολούν. Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και οι προτάσεις μπορεί να είναι πολλές.

Πιθανές εμπορικές συμφωνίες μπορεί να συζητηθούν και να σου δώσουν τη δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις για το πώς μπορεί να προχωρήσουν. Βέβαια μη βιαστείς σε υπογραφές γιατί μπορεί να ακούσεις πολλά και όμορφα αλλά δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη.

Η καλή σου διάθεση δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και ζητήματα με το ταίρι σου που μπορεί να είχαν ταλαιπωρήσει τη σχέση σας. Το να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση είναι βέβαιο πότε θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά και για τους δύο. Ο αδέσμευτος να θυμάσαι ότι τα πολλά λόγια δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη γι’ αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στις κοινωνικές επαφές καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζει με τον δυναμισμό και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να σε καταβάλει καθώς θα χάσεις το οποίο δίκιο έχεις.

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα αποδώσουν σημαντικά καθώς φαίνεται να κινείσαι παράλληλα σε πολλές κατευθύνσεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει θετικές προεκτάσεις σε όποια συμφωνία ή συνεργασίες να πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα.

Το να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες στην προσωπική σου ζωή είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ανακουφιστικά η σχέση σου με το ταίρι σου και θα δώσει το έναυσμα για να περάσετε καταπληκτικά μαζί διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Ο αδέσμευτος. δραστηριοποιείσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθεί και αυτό φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι εμμονές και η επικριτική διάθεση που εκδηλώνεις προβληματίζουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς μπορείς να γίνεις πολύ σκληρός μαζί τους δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τη σκληρότητα και την διάθεση να βρίσκεις λάθη σε μικρές λεπτομέρειες δημιουργώντας εντάσεις.

Δυσκολεύεσαι να βρεις λύσεις για εργασιακά θέματα καθώς τα εμπόδια είναι πολλά και σου δημιουργούν προβληματισμούς. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει στο πως να διαχειριστείς πιθανές καταστάσεις μακριά από εντάσεις και κόντρες που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις.

Η κριτική στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα έχει συνέπειες αν δεν καταφέρεις να την περιορίσεις και να δείξεις καλή διάθεση για να ξεπεράσετε πιθανά προβλήματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς έχεις αμφιβολίες και ανασφάλειες που εκδηλώνονται άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και να αφοσιωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον το σου όπου θα κυριαρχήσουν οι θετικές συζητήσεις. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά δημιουργώντας εκνευρισμό.

Είναι σημαντικό να λύσεις ζητήματα στη δουλειά σου που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Η λογική προσέγγιση που έχεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες για αυτό δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο στη σχέση σου και να τα αφήσεις πίσω σου. Ο εκνευρισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο για αυτό φρόντισε να είσαι ήρεμος και συναινετικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα απολαύσεις τις συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το κέφι χτυπάει κόκκινο και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου όπου η διασκέδαση κυριαρχεί και σας ανεβάζει τη διάθεση. Προσοχή σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις που θα ενοχλήσουν. Φρόντισε να περάσεις όμορφα και διαχειρίσου την ανάγκη σου για να είσαι το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς.

Δεν είναι εύκολο για εσένα να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν καθώς η διάθεσή σου δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με την καθημερινότητα. Παρ’ όλα αυτά αν χρειαστεί έχεις την ευκαιρία να δείξεις με δυναμισμό ότι μπορείς να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που μπορεί να προκύψει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό που θα απογειώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και τη λάμψη σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, το πιθανότερο είναι να αυξηθούν σημαντικά οι υποχρεώσεις καθημερινότητα, κάτι που είναι αρκετό για να σε αγχώσει. Από το απόγευμα και μετά έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα εργασιακής φύσεως που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερα εκνευρισμό καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Επικεντρώσου στο να δώσεις λύσεις και άφησε στην άκρη πιθανές εντάσεις με συναδέλφους που θα έχουν κόστος και στην ψυχολογία σου.

Η κούραση από τις πολλές υποχρεώσεις μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου, φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μην υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, πρόσεξε γιατί η ένταση που νιώθεις δεν σε αφήνει να είσαι άνετος και απελευθερωμένος.

Μοιραστείτε το