Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 11 Απριλίου, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κατοχύρωση, σταθεροποίηση και συναισθηματική ισορροπία. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες σχέσεις, το ενδιαφέρον ενδεχομένως να εκδηλωθεί σταδιακά, ωστόσο τα συναισθήματα θα είναι σταθερά. Θα υπάρξει προοπτική για έναρξη σχέσης ικανή να καταλήξει σε δεσμό, τα ζευγάρια δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή φέρνει διαύγεια, οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες, οι σκέψεις θα μπούνε σε τάξη. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για συζητήσεις και δημιουργικές προτάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, οι οξύθυμοι χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση. Προσοχή στις έντονες αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να αποφευχθούν οι εξάρσεις και οι καυγάδες.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο, θα υπάρξουν ανοίγματα για συλλογική δράση, δεν θα λείψουν οι ενέργειες αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην επικοινωνία, στις επαφές, στην τεχνολογία. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Οι σχέσεις ενδεχομένως στο αρχικό τους στάδιο να είναι κάπως απρόσωπες, ωστόσο θα έχουν τη δυνατότητα στην πορεία να εξελιχθούν συναισθηματικά.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τον Ερμή και τον Ήλιο ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με την Αφροδίτη την εμφάνισή τους θα κάνουν αποκαλυπτικά συμβάντα, ίσως να υπάρξει άγχος. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η καχυποψία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί ευχάριστη διάθεση με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Όμως δεν αποκλείεται να είσαι υποκειμενικός σε αυτά που σε ικανοποιούν και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις. Φρόντισε να ακούσεις και τη θέλουν οι άλλοι για να περάσεις όμορφα.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σε εμπορικό επίπεδο, μόνο μην επικεντρώνεσαι σε αυτά που θέλεις εσύ να κερδίσεις καθώς αυτή σου η συμπεριφορά θα δημιουργήσει προβλήματα. Ξαφνικές ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα σε αναστατώνουν βρίσκεις όμως την διάρκεια της ημέρας την αποφασιστικότητα να δώσεις λύσεις.

Οι ανασφάλειες είναι πολλές και μπορεί να σε προβληματίζουν όμως δεν πρέπει να επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ότι σε απασχολεί από το παρελθόν και να το αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το κοντινό παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο εκνευρισμός και η απολυτότητα που επιδεικνύεις θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να επιδείξεις ψυχραιμία και να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Η ένταση κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να ξεπεράσεις την εσωστρέφεια και να κατασταλάξεις στις καλύτερες δυνατές κινήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Νιώθεις ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το ταίρι σου πραγματικά τι είναι αυτό που επιδιώκεις από μία σχέση και αυτό θα οδηγήσει σε ρήξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επικοινωνία σου με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που επανέρχεται για να περάσεις όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ένταση με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα καθώς θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στον εαυτό σου και σε σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Η διαίσθηση και η αισιοδοξία που σε διακρίνει μπορεί να λειτουργήσει σαν αντίβαρο στον έντονο εκνευρισμό που υπάρχει με τους ανωτέρους σου. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου διεκπεραιώνοντας ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει ώστε να μείνεις μακριά από κόντρες που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

Έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα καθημερινής φύσεως που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική σου ζωή καθώς ήρθαν για να μείνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η συναισθηματική φόρτιση είναι στα ύψη και δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος καθώς χάνεις το μέτρο και τη λογική σκέψη. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

Πιθανό είναι να σε απασχολήσουν ζητήματα που εκκρεμούν και να σου δημιουργήσουν, όμως θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να μην χάνεσαι στο συναίσθημα επηρεάζοντας αρνητικά τις επαγγελματικές εξελίξεις. Η δημιουργικότητα θα ωφελήσει τις συνεργασίες σου και αυτό θα σε ικανοποιήσει.

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα όταν βρίσκεσαι δίπλα στο ταίρι σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με πάθος όλα αυτά που νιώθεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρχει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα με τον ερχομό του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με φιλικά πρόσωπα. Φίλοι που έχεις να δεις καιρό έρχονται σε επαφή μαζί σου και δεν αποκλείεται να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας και θέτοντας καινούργιους στόχους που σε ικανοποιούν.

Οι στόχοι σου είναι αδιαπραγμάτευτοι καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις όσο καλύτερα γίνεται ως προς τα όνειρά σου. Είναι απαραίτητο βέβαια να διαχειριστείς με ψυχραιμία ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στο επαγγελματικό πεδίο και να σε απομακρύνουν από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει και μαζί με το πάθος να απογειώσει τη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να ξεπεράσεις ανασφάλειες και αμφιβολίες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον και να τονίσουν την ανάγκη τους να είναι και πάλι στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η φορτική καθημερινότητα μπορεί να μην σου επιτρέπει να διασκεδάσεις και να χαρείς παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου κάτι που είναι αρκετό για να ενισχύσει τη νευρικότητα και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είναι σημαντικά για εσένα.

Είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που επανέρχονται για να βελτιώσουν το προφίλ σου και την καριέρα σου. Δείξε ωριμότητα και επιμέλεια καθώς το απόγευμα η διάθεσή σου να αδιαφορήσεις για την επαγγελματική σου πορεία θα σου στοιχίσει σημαντικά.

Νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο το ταίρι σου να αντιληφθεί τις πολλές υποχρεώσεις σου και είναι πιθανότατο να προκύψουν κόντρες που θα σας απασχολήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που σε έχει στιγματίσει βγάζοντας σε από τις καθημερινές σου συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε εκνευρίζουν, φρόντισε όμως να μην λειτουργείς εμμονικά και εκδηλώνεις έντονη διάθεση κριτικής που θα φορτίσει αρνητικά την ατμόσφαιρα. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και μην επιτρέπεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν.

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις καθώς παρ’ όλες τις ανασφάλειες και τις εμμονές η τύχη είναι με το μέρος σου. Παράλληλα όμως μην μπεις σε διαδικασία υπερβολών και εξόδων που θα αποσταθεροποιήσουν τον προϋπολογισμό σου καθώς αργά ή γρήγορα οι φόβοι θα επανέλθουν.

Σοβαρές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα μέσα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσει με την ωριμότητα που δείχνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι ανασφάλειες είναι έντονες αυτή την περίοδο και μπορεί να εκδηλωθούν με συγκρουσιακό τρόπο σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς προσπαθείς να επιβάλεις τα δικά σου θέλω με πείσμα, επιμονή και επικριτική διάθεση. Απέφυγε τις συγκρούσεις ασχολούμενος με δημιουργικά αντικείμενα που σε χαλαρώνουν.

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που μπορεί να δώσουν σημαντικά αποτελέσματα και να ανοίξουν ένα νέο αισιόδοξο δρόμο για τα επαγγελματικά σου. Οι συγκρούσεις για οικονομικά θέματα μπορεί να είναι έντονες καθώς ο εγωισμός κυριαρχεί, όμως δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις για τη σχέση σου έχουν πολλά να δώσουν καθώς βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς εντυπωσιάζεις με την κοινωνικότητα και τη θετική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, αφήνεις με αργούς ρυθμούς την ένταση πίσω σου και δίνεις όλη σου την προσοχή στην κοινωνικότητα και την διασκέδαση. Γεγονός είναι ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και τη γοητεία σου.

Είναι σημαντικό να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να αφουγκραστείς και τις ανάγκες των συνεργατών σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από πιθανές κόντρες και προκαταλήψεις, αντιδικίες και νευρικότητα που θα θορυβήσουν την επαγγελματική σου ζωή. Δείξε διαλλακτικότητα και δεν θα χάσεις.

Μπορείς να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι για τη σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, δώσε όμως παράλληλα την ευκαιρία να εκφράσει και αυτός τους προβληματισμούς του. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν κρύβεται και μπορεί να εντυπωσιάσει πρόσωπα που θα δείξουν σαν άμεσο ενδιαφέρον για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζεις και να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρούσεις. Η άσκηση ή κάποιο είδος σπορ θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που έχεις.

Οι δυσκολίες στη δουλειά είναι έντονες καθώς έχεις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σε αγχώνουν και να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανές συγκρουσιακές διαθέσεις αφού θα επηρεάσουν αρνητικά εμπορικές συναλλαγές και πιθανές συμφωνίες που θέλεις να προωθήσεις.

Η μέρα με το ταίρι σου θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση καθώς έχετε την ευκαιρία να περάσετε υπέροχα ξεχνώντας τις όποιες δυσκολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρχει πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που έρχεται στη ζωή σου για να πρωταγωνιστήσει και να σε κερδίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να διασκεδάσεις, να χαρείς, να δημιουργήσεις, να νιώσεις σαν παιδί. Αυτή σου η διάθεση μπορεί να σε φέρει κοντά σε παρέες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά!

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικά σχέδια που να σε θορυβήσουν και να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βρεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να πάρεις πρωτοβουλίες και να βρεις τις απαραίτητες λύσεις.

Ο αισθησιασμός και το πάθος μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσουν υπέροχες στιγμές για δύο που θα απολαύσετε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν, προσοχή γιατί η ανάγκη να επιβληθείς θα οδηγήσει σε απότομες και εγωιστικές συμπεριφορές

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, μπορείς να εκδηλώσεις με ευκολία αυτό που νιώθεις αλλά είσαι ξεκάθαρος και ρεαλιστής; Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα καθώς με ευκολία μπορείς να μπερδευτείς και να μπερδέψεις τους γύρω σου. Φρόντισε να μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Αφιέρωσε τον χρόνο που χρειάζεται για να δεις επαγγελματικές υποθέσεις που οφείλεις να τακτοποιήσεις. Προσοχή σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα σε κατευθύνουν σε λάθος επιλογές και δεν θα επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει στην καριέρα σου.

Καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανή ένταση που δεν αφήνει περιθώρια να αντιμετωπίσεις λογικά πιθανά ζητήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε ενθουσιάσει, όμως είναι γεγονός ότι δεν ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και μπορεί να δώσεις λάθος μηνύματα.

 

 

Μοιραστείτε το