19 Σεπτεμβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Σε ΜΕΑ – Περιφερειακό και Δεξαμενή Αποθήκευσης Καυσίμων στο Αεροδρόμιο ο Στέλιος Πέτσας

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε  τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Αλεξανδρούπολης.

Ο Υπουργός ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της μονάδας. Ο Γιάννης Ζαμπούκης, μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΙΑΑΜΑΘ και Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη συζήτησαν για το ολοκληρωμένο έργο μεγάλης περιβαλλοντικής σημασίας.

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης,  συζήτησε με τον Υπουργό για τις σχεδιαζόμενες ενέργειες που αφορούν στην ενημέρωση και εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς στόχος του δήμου  είναι να γίνει η Αλεξανδρούπολη πρότυπο και στη διαχείριση των απορριμμάτων ♻️

Τέλος, σημειώνεται πως κατά τη σύντομη παραμονή του Υπουργού στην Αλεξανδρούπολη, Γιάννης Ζαμπούκης και Στέλιος Πέτσας, βρέθηκαν στον χώρο του αεροδρομίου όπου βρίσκεται η δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμων και πλέον ο Διεθνής Αερολιμένας ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ θα μπορεί να εξυπηρετεί και διεθνείς πτήσεις, καθώς επίσης βρέθηκαν και το εργοτάξιο κατασκευής της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού, όπου επιθεώρησαν την πορεία των εργασιών.

 

Μοιραστείτε το