20 Σεπτεμβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Ισχυροί νοτιάδες παρέσυραν ξαπλώστρες στο Πέλαγος – Δυνατοί άνεμοι και κύμα

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα Κυριακή τους λουόμενους που έσπευσαν από νωρίς το πρωί να κάνουν τη βουτιά τους στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης, καθώς οι ισχυροί νοτιάδες, παρέσυραν δεκάδες ξαπλώστρες στο Πέλαγος.

Δυνατοί άνεμοι εξακολουθούν να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την ύπαρξή τους, ενώ οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης κατά μήκος της ακτογραμμής στην Αλεξανδρούπολη, φαίνεται πως μετρούν απώλειες αλλά και ζημιές.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Ορεστιάδας, Φιλιώ Μυλωνά, ανήρτησε βίντεο και φωτογραφίες από οργανωμένη παραλία της Αλεξανδρούπολης

Σημειώνεται πως το ψυχρό μέτωπο προκάλεσε σημαντικά καιρικά φαινόμενα σε συγκεκριμένα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2023, προκαλώντας τοπικά την εκδήλωση ισχυρών καταιγίδων στη δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Αρκετά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την Κεφαλονιά το απόγευμα του Σαββάτου. Κατολισθήσεις σημειώθηκαν στην περιοχή του Μύρτου την ώρα που αυτοκίνητα βρίσκονταν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα. Η κακοκαιρία μάλιστα ήταν τόσο σφοδρή που προκάλεσε τη συσώρρευση λάσπης και φερτών υλικών στον δρόμο, κλείνοντας προσωρινά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μοιραστείτε το