Εκεί που ο Αχμέτ βάζει την καρδιά του σε κάθε πιάτο – και η γεύση έχει μνήμη
Στην πλατεία των Δικέλλων, δίπλα στο κύμα και μακριά από τη φασαρία της πόλης, η Dervish Tavern δεν είναι απλώς μια ταβέρνα. Είναι ένα σπίτι που ανοίγει πόρτες κάθε μέρα και το τραπέζι του στρώνεται με φροντίδα, όχι με τουριστικό αυτοματισμό.
Ο Αχμέτ και η Τουλάϊ, είναι οι άνθρωποι πίσω από τη Dervish και δεν χρειάζονται βιογραφικό. Θα τους δεις να χαιρετούν τους πελάτες με το μικρό τους όνομα. Να σε ρωτουν “πώς το θες;” και να στο φτιάχνουν όπως ακριβώς το φαντάστηκες. Ή και καλύτερα.
Θαλασσινά που μυρίζουν Θράκη
Χταπόδι στα κάρβουνα, μύδια αχνιστά, καλαμάρια όπως πρέπει. Τίποτα προκάτ. Ό,τι βγει από τη θάλασσα, βγαίνει και στο πιάτο σου.
Κρέας, μεζέδες και σπιτικό μαγείρεμα
Σουβλάκια, μπριζόλες, μαγειρευτά ημέρας. Κάθε πιάτο έχει χέρι, μεράκι και φαίνεται.Μιλάει στον ουρανίσκο σου!
Εδώ δεν είσαι πελάτης. Είσαι καλεσμένος.
Μεγάλες παρέες, οικογένειες, ζευγάρια. Η πλατεία ζωντανεύει με φωνές, ποτήρια που τσουγκρίζουν και παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά . Η Dervish δεν είναι trend αλλά εμπειρία που μένει.
Βρες την Dervish Tavern:
📌 Πλατεία Δικέλλων, Έβρος
📞 25510 96598
🌐 dervishtavern.com
Αν θες να νιώσεις τον τόπο μας σε κάθε μπουκιά και να πεις «μακάρι να ‘χα έρθει νωρίτερα» Πέρασε απ’ του Αχμέτ στα Δίκελλα. Θα ξαναπάς…!