Search

Αλεξανδρούπολη: Προσωρινά κρατούμενος ο 18χρονος που χτύπησε θανάσιμα τον 42χρονο στις Φέρες

Προσωρινά κρατούμενος ο 18χρονος που χτύπησε θανάσιμα τον 42χρονο στις Φέρες Έβρου.

Ο 18χρονος, το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2024, πέρασε το κατώφλι της Ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί εκ νέου, καθώς, μετά τον θάνατο του 42χρονου πατέρα τεσσάρων κοριτσιών, ήρθε αντιμέτωπος με με νέες κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη. 

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, επόμενο βήμα, θα είναι η προσφυγή στο Συμβούλιο

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο δικηγόρος της χαροκαμένης οικογένειας του 42χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζει πως την ώρα που συνέβη το αιματηρό επεισόδιο, στο κλάμπ, υπήρχαν τρεις αστυνομικοί.

Το αιματηρό επεισόδιο, που διήρκησε μόλις 7 λεπτά, ξεκίνησε μέσα από το μαγαζί, όταν ο 42χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε μια διαφωνία με κάποιον θαμώνα. Τότε, ο 18χρονος φέρεται να μετέφερε τους δύο άνδρες εκτός της επιχείρησης σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης της κατάστασης. Εκεί, όπως προκύπτει από μαρτυρίες, ο πορτιέρης, που είναι και καλός γνώστης πολεμικών τεχνών, τραυμάτισε σοβαρά τον 42χρονο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργεία αλλά να μην μπορεί να κρατηθεί στη ζωή.

«Εγώ πήρα την μηχανή και έφυγα»

Ο θαμώνας με τον οποίο ο 42χρονος είχε έρθει σε αντιπαράθεση, φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι, «ήρθαμε σε συμπλοκή και βγήκαμε εκτός του μαγαζιού. Τότε αποδεσμευτήκαμε. Εγώ πήρα την μηχανή και έφυγα, αφήνοντας όρθιο στο πεζοδρόμιο τον 42χρονο».

Επιπλέον, στην απολογία του, ο ίδιος, φέρεται να μην αναφέρθηκε στο τι πυροδότησε την αντιπαράθεση με το θύμα, ούτε αν στο μαγαζί ήταν παρούσα και η κόρη του, με την οποία – όπως είχε αρχικά αναφερθεί – ο 42χρονος ήρθε σε αντιπαράθεση για ένα σπασμένο ποτήρι.

 

Μοιραστείτε το