Search

Φέρες: Τα 7 λεπτά του αιματηρού επεισοδίου στο κλαμπ που οδήγησαν στον θάνατο τον 42χρονο – «Αυτό που συνέβη είναι τραγικό»

Μόλις 7 λεπτά διήρκησε το αιματηρό επεισόδιο σε γνωστό καλοκαιρινό μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης στις Φέρες του Έβρου, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, κατά το οποίο ένας 42χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, αφού τραυματίστηκε σοβαρά από τα χτυπήματα του 18χρονου , λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα κατέληξε.

«Η οικογένεια του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Ο συνήγορος υπεράσπισης οικογένειας του 42χρονου, Αργύρης – Ιωάννης  Δεμερτζής,  ανάφερε ότι τα τέσσερα παιδιά και η γυναίκα του εκλιπόντος είναι σε «άσχημη ψυχολογική κατάσταση»«Αυτό που συνέβη είναι τραγικό. Η οικογένεια από τη πρώτη στιγμή ήξερε ότι ο 42χρονος θα καταλήξει αφού ήταν ήδη κλινικά νεκρός. Έχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και πολύ πόνο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δεμερτζής.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τόσο ο θαμώνας, όσο και ο 18χρονος, οι οποίοι οδηγούμενοι ενώπιον του εισαγγελέα – πριν τον θάνατο του 42χρονου – αφέθηκαν ελεύθεροι και τους απαγγέλθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη  σωματική βλάβη. Παρά μόνο στον 18χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης όπου και μένει, αλλά και εγγυοδοσία 1.000 ευρώ.

Ωστόσο, έπειτα από τον θάνατο του 42χρονου, το κατηγορητήριο αναμένεται να τροποποιηθεί και να υπάρξουν διώξεις για ανθρωποκτονία.

Την Παρασκευή η κηδεία του 43χρονου Γιάννη Ηλιάδη

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φερών θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Ηλιάδη, σύζυγο και πατέρα τεσσάρων παιδιών, που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

Μοιραστείτε το