17 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να μη συναντήσεις κανένα άτομο και να παραμείνεις μέσα στο σπίτι σου, με σκοπό να αναζητήσεις την ψυχική σου ηρεμία και χαλάρωση. Καλό θα είναι να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με συγγενικά σου άτομα, προτίμησε να απομονωθείς από όλους για να τα βρεις με τον εαυτό σου. Μην περιμένεις πάντα το ταίρι σου να κάνει την αρχή και δείξε κι εσύ την αγάπη σου, που την έχεις εγκλωβίσει βαθιά μέσα σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, μην έχεις τεράστιες απαιτήσεις από μια γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, τα οικογενειακά θέματα είναι στο προσκήνιο. Οι όψεις της ημέρας σου δίνουν ιδέες για την αντιμετώπιση των οικογενειακών προβλημάτων αντισυμβατικές, που αιφνιδιάζουν τους οικείους σου. Η ανεβασμένη διάθεσή σου επηρεάζει θετικά την σχέση σου και μία έξοδος μπορεί να φέρει πολύ ανανεωτικά αποτελέσματα για εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλλιτεχνικές σκηνές ή χώροι ψυχαγωγίας μπορούν να σου χαρίσουν νέες γνωριμίες, γι’ αυτό άσε την χαρά που νιώθεις να ξεχειλίζει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες και θα κληθείς να τις αντιμετωπίσεις, γιατί θα νιώσεις ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει. Οι όψεις της μέρας δε θα σε ωθήσουν να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου άτομα ή ακόμα και να συζητήσεις με συνεργάτες σου για επαγγελματικά θέματα. Η αυριανή μέρα όμως θα σε ευνοήσει και θα σε ανεβάσει αρκετά. Κάποια οικονομικά ανοίγματα που θα κάνεις, θα σε φέρουν σε απολογία απέναντι στο ταίρι σου, το οποίο θα αντιδράσει με την κίνηση σου αυτή. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, αν δε νιώθεις ακόμα έτοιμος/η να ξεκινήσεις μια καινούργια ερωτική γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ειδικά σήμερα θα έχεις μια αντιπαράθεση με συνεργάτες σου, ίσως και με το ταίρι σου υπάρξει μια διαφωνία. Οι όψεις της μέρας σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτος/η και να τα βάζεις με όλους, αλλά κατά το βράδυ θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και θα αντιμετωπίσεις τα πράγματα πιο θετικά. Μέσα στη σχέση σου, το ταίρι σου σήμερα θα έχει ανάγκη να του δώσεις σημασία και πρέπει να βρεις τρόπο να ασχοληθείς μαζί του. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, μην αφήνεις τις εσωτερικές σου αδυναμίες να σε παρασύρουν σε αρνητικές σκέψεις, ότι δηλαδή δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε νέα ερωτική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Μια αδυναμία που νοιώθεις μέσα σου, σε κάνει να μη θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα και να αναζητάς τη χαλάρωση, αλλά και την ηρεμία. Αυτό θα σε φέρει κοντά σε ένα δικό σου άνθρωπο και θα ζητήσεις τη βοήθειά του. Οι όψεις της μέρας θα σε οδηγήσουν σε παρεξήγηση με άτομα του περιβάλλοντός σου, γιατί άλλα θα σου λένε και άλλα θα καταλαβαίνεις εσύ. Η σχέση που έχεις θέλει δουλειά για να κρατήσει, άρα καλό είναι να ασχοληθείς με τα βαθύτερα θέματά της και όχι με την επιφάνεια μόνο. Το ταίρι σου σε έχει ανάγκη και πρέπει να ασχοληθείς μαζί του. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θέλει δύναμη και γερά νεύρα για να αντέξει, καθώς τη μια θα είσαι έτσι και την άλλη αλλιώς απέναντι στο άτομο αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ό,τι σχέδια κάνεις σήμερα, θα αφορούν και τα φιλικά σου άτομα, γιατί θέλεις να βρίσκεσαι κοντά τους και να ασχοληθείς μαζί τους σε βάθος. Οι όψεις της μέρας ίσως σε κάνουν να νιώσεις ότι δεν παίρνεις από αυτούς αυτά που περιμένεις, αλλά καλό είναι να μην πιέσεις τις καταστάσεις. Μαζί με το ταίρι σου θα κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ευχαριστούν και θα βοηθήσετε κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας, που θα ζητήσει τη βοήθειά σας. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, ίσως μια ξαφνική γνωριμία να σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου ξανά.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σήμερα θα σε κάνει να σκεφτείς πολύ σοβαρά το επαγγελματικό σου μέλλον. Μην προδίδεις τα σχέδιά σου σε άλλους, πέρα από τους ενδιαφερόμενους. Σήμερα δε θα έχεις και τόσο ελεύθερο χρόνο για να μιλήσεις με το ταίρι σου, αλλά φρόντισε να το δεις έστω και λίγο, και να δείξεις ότι το αγαπάς και το νοιάζεσαι. Έχει ανάγκη να το λάβει αυτό από εσένα. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, πρόσεξε μια καινούργια γνωριμία μέσα από τη δουλειά σου, γιατί μπορεί να αποδειχθεί… φιάσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι όψεις της μέρας θα σε φέρουν σε επαφή με άτομα από τον εργασιακό σου τομέα και ίσως να υπάρξει μια μικρή παρεξήγηση μεταξύ σας. Άφησε στην άκρη ό,τι νιώθεις πως σε πιέζει και ασχολήσου μόνο με αυτά που σε χαλαρώνουν. Καλό θα είναι να πάτε κάπου με το ταίρι σου και να βρεθείτε οι δυο σας μόνοι, με σκοπό να μιλήσετε και να έρθετε πιο κοντά. Ίσως ένα θέατρο ή σινεμά, είναι η κατάλληλη επιλογή για μια έξοδο. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, μην έχεις πολλές απαιτήσεις από τις καινούργιες γνωριμίες που κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μια συνάντηση που θα έχεις με άτομο από το παρελθόν σου, ίσως σε αγχώσει και σε βάλει σε έντονες σκέψεις με κάτι που θα σου πει. Αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να αναλάβεις ευθύνες και νιώθεις μια πίεση γενικά. Γι’ αυτό θα ασχοληθείς σήμερα πιο πολύ με καταστάσεις που σε ευχαριστούν εσένα. Οι όψεις της μέρας θα σε κάνουν να ξεσπάσεις άθελά σου σε δικά σου άτομα. Θα νιώσεις ότι θέλεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να πεις όλα αυτά που σε απασχολούν, αλλά νιώθεις ότι ίσως να μην σε καταλάβει. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, μια πρόσφατη γνωριμία, σε ωθεί να κάνεις σχέδια για το μέλλον, χωρίς όμως να ξέρεις ακριβώς τα αληθινά συναισθήματα του ατόμου αυτού για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλεις να δείξεις στους ανωτέρους σου την αξία και τον επαγγελματισμό σου. Θα νιώσεις ότι αδικείσαι και θα πάρεις την κατάσταση επάνω σου, με σκοπό να κάνεις τους άλλους να σε δεχτούν, τόσο επαγγελματικά όσο και σε φιλικό επίπεδο. Οι όψεις της μέρας ίσως να φέρουν ένταση μέσα στην οικογένειά σου, γιατί θα αισθάνεσαι ότι δε σε καταλαβαίνουν και σε αμφισβητούν. Το ταίρι σου θα βρίσκεται δίπλα σου και θα σου δείχνει ότι είναι εκεί για εσένα, έτοιμο να σε βοηθήσει σε ό,τι κι αν χρειαστείς. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, μια πρόσφατη γνωριμία σου, ίσως σε βάλει σε έντονες σκέψεις αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς μαζί της ή όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι όψεις της μέρας δε θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές σου δουλειές και να υπογράψεις συμβόλαια, καλό είναι να το αποφύγεις αυτό και να το αφήσεις για μια άλλη μέρα. Αν νιώθεις ότι πιέζεσαι από τα επαγγελματικά σου και γενικά από τις δουλειές που θα έχεις να κάνεις σήμερα, ζήτα τη βοήθεια του συντρόφου σου, που σίγουρα θα είναι πρόθυμο να σταθεί δίπλα σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, δε θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάτι ερωτικό σήμερα, γιατί ήδη οι επαγγελματικές σου ευθύνες είναι πολλές και δεν έχεις χρόνο για κάτι άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σήμερα θα είναι πολύ καλή για εσένα και θα σε κάνει να αναδείξεις τα ταλέντα σου απέναντι στους άλλους. Ίσως το βράδυ να υπάρξει μια αγχωτική κατάσταση σε θέματα οικονομικά, αλλά μην σε ανησυχεί αυτό, γιατί η αυριανή μέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς στον τομέα αυτό. Απέναντι στο ταίρι σου θα έχεις αρκετό ρομαντισμό και ερωτική διάθεση και θα υπάρξει ένα κλίμα πολύ σεξουαλικό μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια πρόσφατη σου γνωριμία ίσως σε αγχώσει, γιατί δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να ξεκινήσεις μια σχέση.

Μοιραστείτε το