18 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 6 Ιουλίου

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Καρκίνο, μας καλεί να έρθουμε πιο κοντά στα συναισθήματά μας, να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς αισθανόμαστε, και να κάνουμε τις ανάλογες ενέργειες. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να εισχωρήσουν στο εσωτερικό τους κόσμο, να έρθουν αντιμέτωποι με τα συμπλέγματά τους, να βρουν λύσεις και να δώσουν απαντήσεις στα υπαρξιακά τους ερωτήματα.

Όσο πιο ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία, τόσο πιο εύστοχες θα είναι οι προσεγγίσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Η Νέα Σελήνη θα δώσει το έναυσμα να γίνουν άμεσα ξεκαθαρίσματα που θα διώξουν την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.

Τα συμβάντα πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για καινούργιες αποφάσεις, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αισιόδοξος και δυναμικός. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ουσιαστικές συζητήσεις. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα και να αναδομήσουν τη σχέση τους πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, πιο γερή και πιο σταθερή.

Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει η προοπτική για σταθερή εξέλιξη. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποίηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις οικονομικές εκκρεμότητες, άνοιγμα θα υπάρξει για συναλλαγές, τακτοποιήσεις, διακανονισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα χρήζει προσεκτικής διαχείρισης καθώς ο εκνευρισμός και οι ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα καθώς θα σε βοηθήσουν να δεις την όποια κατάσταση αντιμετωπίζεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά.

Ξαφνικές ιδέες σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να δώσουν ώθηση για μακροπρόθεσμα σχέδια που θα εξασφαλίσουν σταθερότητα και ευημερία. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν είναι επιθυμητό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να μην επιτρέψεις στην παρορμητικότητα να έχει τα ηνία καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα.

Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και αυτό έχει επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να εκφράζεσαι αφού είσαι σίγουρος για σκέψεις και προθέσεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις αιφνιδιαστικά με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, όμως οι ανασφάλειες είναι έντονες και μπορεί να κυριαρχήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αλλάζεις ριζικά σκέψεις σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου και αυτό επηρεάζει άμεσα και τις σχέσεις σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Τα φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να είναι διέξοδο και να σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις ως προς την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις.

Οι πρωτοβουλίες που καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου μπορούν να στεφθούν με επιτυχία αρκεί να δείξεις και εσύ την θέληση για προσπάθεια και την ομαδικότητα που χρειάζεται αυτή την περίοδο. Ευκαιρίες στο εξωτερικό μπορεί να προκύψουν που ανοίγουν μπροστά σου σημαντικούς δρόμους για να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου πορεία.

Είναι λογικό να προσπαθήσεις να δείξεις στο ταίρι σου τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη χαρά στη σχέση σας. Η συγκυρία είναι θετική και μπορεί να κινηθείτε προς την ίδια κατεύθυνση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο πού θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για τη νοοτροπία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι ανασφάλειες και ο εκνευρισμός κάνουν την εμφάνισή τους από το πρωί και δεν σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ηρεμία πιθανά ζητήματα που προκύπτουν σε φιλικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι έρχονται στην επιφάνεια αιφνιδιαστικά ζητήματα του παρελθόντος που ανακινούν ανασφάλειες. Παρ’ όλα αυτά βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα καθώς ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις με έξυπνο τρόπο. Το ένστικτό σου και πιθανές ιδέες που έρχονται αιφνιδιαστικά μπορεί να λειτουργήσουν θετικά στις εξελίξεις αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και την υποψία σου.

Απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρήσουμε προσωρινά τη σχέση σου, δείξε τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις το ταίρι σου και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό ανοίγοντας νέες προοπτικές στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι στις φιλικές σου σχέσεις και σε αυτά που προσφέρουν στη ζωή σου, όμως οι συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν σε κόντρες καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζουν την κρίση σου. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις προστριβές καθώς θα κοστίσουν σημαντικά στις σχέσεις και την ψυχολογία σου.

Ξαφνικές συναντήσεις και προτάσεις μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με τις διαφωνίες και τις ανασφάλειες που εκδηλώνεις με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο.

Μπορεί να γίνεις εκρηκτικός απέναντι στο ταίρι σου λόγω των φόβων που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει καθώς θα οδηγήσει σε κόντρες με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από το φιλικό περίγυρο, το γεγονός ότι δεν εκφράζεις άμεσα προθέσεις και συναισθήματα δημιουργεί υπερένταση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες, όμως ο εκνευρισμός είναι έντονος και αυτό μπορεί να κοστίσει σε όλα τα επίπεδα. Δεν επιτρέπεις σε κανέναν να αντιληφθεί αυτό που νιώθεις καθώς δεν εκφράζεις πραγματικά αυτά που σκέφτεσαι, αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει περισσότερη ένταση.

Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να προκύψουν και θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Παράλληλα είναι σημαντικό να μπορέσεις με ψυχραιμία να διαχειριστείς πιθανές ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια καθώς εκεί θα κριθεί κατά πόσο μπορείς να δείξεις ωριμότητα και υπευθυνότητα στην καριέρα σου.

Το άγχος και η νευρικότητα που μπορεί να σε κυριεύσει δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν επιτρέπει να υπάρξει ομαλή επικοινωνία και κατανόηση. Ο αδέσμευτος δυσκολεύεσαι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε νέο πρόσωπο καθώς η ένταση είναι στα ύψη και δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να σε επηρεάσει σημαντικά περιορίζοντας την αισιοδοξία και την θετική ψυχολογία. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον αρνητισμό και τις ανασφάλειές σου που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις στο περιβάλλον του κινείσαι.

Οι οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να τακτοποιήσεις σε απασχολούν έντονα. Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να κινηθείς με βάση τη διαίσθησή σου για να μπορέσεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Το ταίρι σου βοηθά να ξεφύγεις από την καχυποψία και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του που θα σε γεμίσει συναισθηματική ασφάλεια, κάτι που είναι απαραίτητο για εσένα σήμερα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που εγείρει μοναδικά συναισθήματα, φροντίζει όμως με τη στάση του να μην επηρεαστείς από τους προσωπικούς σου φόβους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις χαλαρές στιγμές εκφράζοντας πιθανές ιδέες σου. Οι όποιες αμφιβολίες σου μπορούν να μείνουν στην άκρη αρκεί να υπάρχει καλή θέληση. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν τις απογευματινές ώρες.

Οι οικονομικές συναλλαγές σε απασχολούν έντονα καθώς υπάρχουν ανατροπές τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το ένστικτο και οι ιδέες σου μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγεις από το αδιέξοδο με κερδοφόρες λύσεις για σένα.

Το ταίρι σου μπορεί να γίνει απαιτητικό μαζί σου, κάτι που θα σε εκνευρίσει. Απέφυγε τις κόντρες και έδωσε τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να απογειωθεί το πάθος. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό που εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για εσένα, πιθανές διαφωνίες θα προκαλέσουν νευρικότητα για αυτό φρόντισε να τις αποφύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε σενάρια που θα επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική σου ζωή. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα που μπορεί να φαίνονται ιδανικές ευκαιρίες, όμως δεν αποκλείεται να έχεις κάνει λάθος και να απογοητευτείς.

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι η συνεργασία στο έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Προσοχή σε πιθανό εκνευρισμό που θα οδηγήσει ποια χρειαστείς κόντρες.

Προσοχή σε σκηνές ζήλιας λόγω της καχυποψίας που δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρή σύγκρουση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να σε οδηγούν σε πρωτόγνωρα συναισθήματα, όμως αυτό δεν διασφαλίζει την ειλικρίνειά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου και αυτό δεν θα διστάσεις να το κάνεις εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι. Δείξε την απαιτούμενη γενναιοδωρία για να ξεφύγεις από εγωκεντρικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις την ουσία των σχέσεων.

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για ατολμία σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτός θα δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες που έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να εκφράσεις την δημιουργικότητα που κρύβεις μέσα σου.

Μπορείς να επιδιώξεις να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη από το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση από αυτό. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής του ζωής καθώς σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και απασχολούν τη σκέψη. Αυτό είναι πιθανό να σε οδηγήσει στη μελαγχολία και στο να απομακρυνθείς από τους γύρω σου. Αξιοποίησε ευκαιρίες για συζήτηση με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου.

Οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος φαίνεται να λύνονται με ευκολία καθώς έχεις διάθεση να προσπαθήσεις για να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Ευαισθησία και λογική εναρμονίζονται και δίνουν εξαιρετική πορεία σε όλα αυτά που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Μπορείς με τρυφερή και ήρεμη διάθεση να λύσεις θέματα που μπορεί να σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν αφήνοντας τα μακριά από την σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα του παρελθόντος που επιστρέφει για να διεκδικήσει την προσοχή και την αγάπη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανησυχία που έχεις φαίνεται να μένει στο περιθώριο καθώς βρίσκεις τη δύναμη και την αισιοδοξία να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Από το απόγευμα και μετά απογειώνεται η ψυχολογία σου και επιδιώκεις να μιλήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας.

Είναι σημαντικό για εσένα να ανταπεξέλθεις σε οικονομικές απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν και να αφορούν τρίτους. Μη χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά και έχεις την τύχη με το μέρος σου. Οι συμφωνίες που μπορεί να πετύχεις θα είναι εξαιρετικές για εσένα.

Η ανάγκη για διασκέδαση και η εξωστρέφεια που έχεις απογειώνουν τη σχέση και δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου χαρίσει σταθερότητα και θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, η δημιουργικότητα είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα και δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε ταλέντα που θέλεις να προωθήσεις. Καλά θα κάνεις να μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και να μην επιτρέψεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν κατά το δοκούν.

Η δουλειά θα σε απασχολήσει έντονα καθώς φαίνεται να σκέφτεσαι πιθανές εκκρεμότητες που έχεις και σου δημιουργούν άγχος. Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με εμπόδια που θα οδηγήσουν στην απαισιοδοξία, ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις. Μόνο έτσι θα ξεπεράσεις ότι σε απασχολεί.

Απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να συγκρουστείς μετωπικά με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις σίγουρος για αυτά που μπορείς να προσφέρεις και γεννιούνται ανασφάλειες που καλείσαι να χαλιναγωγήσεις.

Μοιραστείτε το